XPetroleum

Share:

XPetroleum is een hypermoderne oliefase die afhankelijk is van de Ethereum-blockchain met scherpe contracten. XPetroleum bouwt een van de grootste trust-olie-economieën in de Blockchain. XPetroleum zal de oliehandel veranderen en het rechttoe rechtaan maken. De olie-industrie is een van de meest basale markten ter wereld, de schatting van de olie-showcase is $ 1,7 biljoen. Blockchain biedt tal van hoogtepunten om back-office werk steeds bekwamer te maken: transparantie, financiële uitwisselingen, uitvoering van contracten op basis van uitvoering, track-herkomst voor legitimiteit, veilig, kosten en tijd. XPetroleum doel is om deXpetroleumOil Company als XPetroleum een delicate top bereikt. Op dat moment zal XPetroleum verschillende olieoefeningen beginnen te leiden 

Olie is een algemene term voor olie en gasvormige benzine. Olie is 's werelds meest kritische brandstof en ondersteunt onze exclusieve verwachting van het leven. Het geeft momenteel comfort en kansenvanontwikkeling en is dringend om kaders te vervoeren. Olie is een aardoliederivaat. Olie wordt regelmatig ongeraffineerde petroleum of olie genoemd. Het staat bekend als een niet-hernieuwbare energiebron omdat het is ontworpen vanuit de resterende delen van kleine oceaanplanten en wezens die talloze jaren geleden de emmer schopten. Op het punt dat de planten en wezens doorgingen, zonk zij naar de bodem van de zeeën. Hier waren ze bedekt met een groot aantal voeten zand en resten, die veranderden in een sedimentaire shake. Naarmate de lagen uitliepen, kneep ze steeds harder in de rottende verblijven aan de basis. Het gewicht en wat warmte veranderde de resterende delen en uiteindelijk werd olie gevormd. Petroleumstallen zijn beveiligde permeabele shakes, bijna alsof water wordt opgevangen in een vochtige doek. Op het moment dat ruwe aardolie de grond verlaat, het kan heel goed zo dun zijn als water of zo dik als teer. Olie staat bekend als een niet-hernieuwbare vitaliteitsbron, omdat het een enorm aantal jaren in beslag neemt. XPetroleum kan geen nieuwe olie besparen.

over onze tokens 

xpetroleum maakt gebruik van deze aangename opzet om de verkwistende aspecten in de op olie gebaseerde associatie te veranderen. 

TOKEN Subtiliteiten 

Alles uit afbeelding => XPL 

Token sorteren => ERC20 

Token-aanbod => 80.000.000 XPL 

Kosten token => $ 0,15 

Fijne top => $ 500.000 



                                                                     
                                                                      ONS TEAM 




IMG_20190122_200856_425.JPG

                                VOOR MEER INFORMATIE PLS BEZOEKEN DE LINKS HIERONDER:


AUHER: ghyc



No comments