ZEUX

Share:


ZEUX venture is een door FCA geregisseerde stof die zijn item heeft gepresenteerd en zijn taken in Europa in 2019 formeel zal presenteren. Het heeft het primaire doel om de administraties wereldwijd aan de hele wereld te onthullen. Op de ZEUX kan een klant omgaan met het geheel van hun geldgerelateerde portefeuilles. Elk arrangement dat gebruik maakt van de wallet van ZEUX zal worden uitgevoerd in een klimaat dat gebruik maakt van de digitale framework-beveiligingsconventies. Met de hulp van ZEUX zou alles mogelijk moeten zijn met slechts een paar tikken. 

Op het ZEUX-programma kan een klant in principe alle financiële portefeuilles beheren. Hele arrangementen die gebruik maken van de ZEUX stage wallets zullen worden uitgevoerd in een ongelooflijk beschermde conditie die voldoet aan de meest verbazingwekkende modellen en de meest ontwikkelde beveiligingsregels voor digitale biologische gemeenschap gebruikt. Met de hulp van de ZEUX-fase zou alles mogelijk moeten zijn met slechts een paar snaps. 


highlights 

De ZEUX fase zal bekwaam zijn om zijn talrijke klanten een opgenomen element te bieden dat bekwaam zal zijn om talrijke hoogtepunten te bieden die verbonden kunnen worden in de financiële administraties. Dit is compleet vanwege de biometrie, gesimuleerde intelligentie en de progressie die optreedt in de Square-technologie. 

De ZEUX-fase zal in staat zijn om veilige mobiele telefoontermijnen aan te bieden die in principe kunnen worden verbonden voor zowel fiat als geavanceerde bronnen, het kan ook worden aangesloten op de gedecentraliseerde geldbeweging, eenvoudige toegang tot de vele geautomatiseerde middelen en traditionele ondernemingen krijgen Zo'n groot aantal records, met een beschutte mysteriegegevenskluis voor alle klanten en zonder de KYC-begeleider te overzien om te garanderen dat alle shoppers de kans op gratis kennis van open record waarderen. 

Terwijl u zich in de ZEUX-fase bevindt, zult u bekwaam zijn om uw financiële portefeuilles op een verantwoorde manier te behandelen. In ieder geval is dit niet alles, want het bedrijf heeft gegarandeerd dat de hele regeling die wordt overgebracht, we zullen afwerken in een uiterst veilige toestand, waarvan is aangetoond dat het voldoet aan de veiligste marktmaatregelen, een die is bedoeld om te gebruiken de meest ontwikkelde conventies voor digitaal raamwerkwelzijn die u op de markt kunt ontdekken. 

De ZEUX-fase is opgezet als een solitair sectie-speculatieframework, dus hieruit kunt u zeker zijn dat u de verbluffend beste traditionele venture-hoogtepunten krijgt naast een breed scala aan geavanceerde bronnen. Om ervoor te zorgen dat je de producten van de twee planeten bent. 

Toch is dit niet alles, wat je in dit stadium zou verwachten, omdat de associatie door zal gaan met het belonen van elk van de shoppers die de ZUC-munt hebben, het brengt een aantal aandachtspunten naar voren zoals gigantische prijsverlagingen op elke speculatie, net als het vermogen om een ​​paar mindere ladingen op de FX te waarderen. 


ZeuxCoin (ZUC) 

Het ZUC-token is een utility-token. Klanten gebruiken dit token om wisseluitgaven te betalen in deZeux'sbiologisch systeem. Niettegenstaande de afleveringcapaciteit en toegang tot speculatie-items zoals recentelijk verduidelijkt, wordt dit token ook gebruikt om verschillende limieten en betrouwbaarheidsprogramma-rewards te krijgen. In het geval dat een klant geen voldoende hoeveelheid ZUC-tokens heeft om de wisselkoers te betalen, kan hij de egalisatie van een ander contant geld gebruiken dat voor het eerst door het raamwerk in ZUC is veranderd. Op deze manier, hoe meer ZUC-tokens hij beweert, hoe meer limieten hij krijgt. 

Absoluut aanbod: 750 miljoen ZUC (300 miljoen toegankelijk via een symbolische deal). 

Tokenwaarde: 1 ETH = 5.000 ZUC. 

De groep zal elk onverkocht token gebruiken. 

Bovendien zal het token van deze fase de bijbehorende voordelen geven aan klanten en houders van dit token: 

Lagere wisselkoersen voor venture-ondernemingen. Dit zal u toelaten om uw onderneming uit te breiden goedkoop. Verminder uw bonuskosten. Er is ook gratis toegang tot de administratie die zal helpen om een ​​record te openen / de klant te vertegenwoordigen. 

Geld terug op volledig alle afleveringen die op het podium zijn gemaakt met behulp van digitaal geld En het laatste favoriete standpunt, maar een van de meest productieve voor klanten, zijn de liberale prijzen voor standvastigheidsprogramma's.






voor meer informatie, neem contact met ons op via de onderstaande links:

AUHER: ghyc


No comments